Josera Meat Lovers Pure Junior Wołowina puszka 400g
| ||||||||
Josera Meat Lovers Pure Junior Wołowina
Psie marzenia się spełniają – dzięki naszemu mięsnemu menu dla szczeniąt
Maluchy też mają dobry gust! Nareszcie jest: nasza karma Meat Lovers Junior Pure Beef 400 g dla dorastających psów. Mmm, to na pewno spodoba się młodzieży. W naszej ofercie dla juniorów kryje się wielki przysmak naszych czworonożnych przyjaciół: pyszne mięso! Karma Junior Pure Beef zawiera tylko to, co podano na opakowaniu – dużo wołowiny i dobrego smaku, za to żadnych sztucznych dodatków i zbóż. Olej z łososia dostarcza naszym dorastającym czworonożnym pupilom ważnych kwasów Omega 3 już od 6 tygodnia życia.
- Pełnoporcjowa karma dla psów dorastających od 6. tygodnia
- Z dużą zawartością wołowiny (61,5%)
- Bez dodatku sztucznych barwników, aromatów i konserwantów
- Bez dodatku zboża
- Z olejem z łososia jako źródłem kwasów omega 3 DHA i EPA
- Całkowita transparentność: wymienione są wszystkie składniki pochodzenia zwierzęcego
Skład:
Wołowina (płuca, nerki, mięso, żwacz, wymiona, wątroba) 61,5%; bulion 36,3%; olej z łososia 1,0%; minerały 0,70%; włókno roślinne 0,50%
Dodatki dietetyczne w 1 kg:
Witaminy D3 I.E./kg 140, Witaminy E mg/kg 30, Cynku (uwodniony glicynowy chelat, cynku (postać stała)) mg/kg 20,0, Manganu (tlenek manganu(II)) mcg/kg 2,00, Miedź (pentahydrat siarczanu, miedzi(II)) mg/kg 2,30, Jodu (bezwodny jodan wapnia) mg/kg 0,50
Analiza:
Białko surowe 10,0%, Zawartość tłuszczu 7,5%, Włókno surowe 0,4%, Popiół surowy 2,5%, BAW (związki bezazotowe wyciągowe) 0,6%, Wilgotność 79,0%, Wapń 0,32%, Fosfor 0,30%, Sód 0,16%
- energia metaboliczna na kg MJ 4,4
- energia metaboliczna na kg kcal 1.061
Dawkowanie:
Waga dorosłego psa (kg) |
Wiek (miesiące) | ||
1 - 2 | 3 - 5 | 6 - 12 | |
Dzienna porcja (g) | |||
5 | 150 - 200 | 330 - 420 | 450 - 490 |
10 | 250 - 350 | 540 - 730 | 750 - 800 |
20 | 390 - 550 | 930 - 1200 | 1250 - 1370 |
30 | 500 - 740 | 1250 - 1500 | 1580 - 1720 |
40 | 660 - 990 | 1670 - 2050 | 2100 - 2290 |
poprzedni | powrót do listy | następny |