Kliknij na obrazek aby powiększyć

Zolux Przysmak serowa kość z sera himalajskiego XL 116g [482313]

Marka:Zolux
Producent:Zolux Polska Sp. z o.o
Kraj pochodzenia:UE/Chiny
Kod towaru:18620
Kolor:
Smak:
Dostępność w magazynie centralnym: 
Czas dostawy:1-3 dni robocze
Zobacz koszty wysyłki
Ilość: Cena: 49.90 zł
kup teraz
Opis

Serowe kości wytwarzane są ze świeżego mleka, pochodzącego od krów wypasanych na łąkach przez co najmniej 180 dni w roku. Wszyscy producenci mleka spełniają wymagania dotyczące jakości produktu.

Tradycyjna receptura Himalaya - przekąski produkowane są w Europie zgodnie z himalajską recepturą. Cały proces produkcji to 22 etapy, z których większość wykonuje się ręcznie. Mleko najpierw przekształca się w ser, który następnie jest prasowany i suszony przez 3 miesiące. Finalnie produkt jest cięty na różne rozmiary.

Przysmak do przeżuwania, w 100% naturalny, bez dodatków, konserwantów ani barwników, bezglutenowy, ubogi w laktozę, za to bogaty w białko i wapń.

Przyczynia się do zachowania prawidłowej higieny zębów.


Wybierz odpowiedni rozmiar kości serowej w zależności od wagi zwierzęcia, aby przedłużyć okres użycia produktu i zapewnić pupilowi większą satysfakcję z gryzienia.

Rozmiar Odpowiednia waga psa Wymiary serowej kości
S (38 - 45 g) poniżej 6 kg ok. 2 x 1,5 x 14 cm
M (57 - 65 g) poniżej 10 kg ok. 2 x 2 x 14 cm
L (86 - 95 g) poniżej 15 kg ok. 2,5 x 2 x 14 cm
XL (116 - 130 g) poniżej 20 kg ok. 4 x 2 x 14 cm
Giant (151 - 180 g) powyżej 20 kg ok. 5 x 2,5 x 14 cm

 

Minimalistyczne opakowanie - kartonowa etykietka i sznurek jutowy - nadaje się do recyklingu!


Dodatek żywieniowy dla dorosłych psów.



Sposób użycia:

Smakołyk dla psa do podawania zwierzęciu oprócz jego codziennej porcji jedzenia. Zawsze zapewnij zwierzęciu dostęp do świeżej i czystej wody. Produkt przeznaczony wyłącznie dla zwierząt. Podawać zwierzęciu smakołyk pod nadzorem. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.



Skład:

Mleko i składniki mleczne 99,9%, sól morska 0,01%



Składniki analityczne:

Proteiny surowe 60%, tłuszcze surowe 18%, celuloza 0,5%, popiół 4,5%